19 Mayıs 2011 Perşembe

BABASI İÇİN KURABİYE KİM İSTER?


Babalar günü için düzenlediğim bir aktiviteyle karşınızdayım.Babalar gününde babanıza hediye edebileceğiniz Şeker Masalı kurabiyeleri sizin olabilir! Hemde 10 adet kurabiye ve kurabiyelerin teması size ait :)yani kurabiyelerin rengi ve üzerinde ki mesajlar tamamen size ve babanıza ait olucak kurabiyeler sadece babanıza özel olucak.
Peki bu kurabiyeleri kazanabilmek için neler yapmanız gerekiyor ?
Şeker Masalı'nın facebook sayfasını BEĞEN tuşuna basarak takibe almanız,hemen ardından PAYLAŞ tuşuna basarak sayfamızı arkadaşlarınızında beğenmesini sağlamanız.Sayfamızı daha önce beğenmiş bile olsanız kurabiyelerimizi hala kazanabilirsiniz bu durumda tek yapmanız gereken arkadaşlarınızla paylaşıp onlarında beğenmesini sağlamanız.
En son olarak sayfadaki BABAM İÇİN KURABİYE resminin altına şartları yerine getirdiğinizi belirten bir  yorum bırakmanız yeterli.
Hadi bakalım babası için kurabiye isteyenler klavye başına:))

Kampanya bitiş tarihi:14 Haziran  2011 saat :15.00
Çekişimiz Random.org da yapılıcaktır.
Kazanan açıklandıktan sonra 24 saat içinde mail yoluyla bize ulaşmadığı takdirde çekilişimiz yenilenecektir.Kurabiyelerin 19 Hazirana kadar elinize geçmesi için lütfen takipte kalın.
ŞeKeR MaSaLı Butik KuRabiYe PaStA TaSaRıM

Yeşim

2 yorum:

  1. sayfayı severek beğenmiş ve takip eden biri olarak..dahil olmak isterim..babam yok maalesef,hiç kutlıymadığım bigün ama eşime hediye etmek isterim kazanırsam..

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Gülinciğim,
    Benim içinde bu sene ve bundan sonra babalar günü yok:((birazda o nedenle düzenledim bu kampanyayı babama hediye edemediğim sizlerden birinin babasına gitsin diye.Olsun seninde eşin baba adayı olur ona hediye edersin:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...